Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah büyük bir yılan görmek

Rüyada siyah büyük bir yılan görmek

Rüyada siyah büyük bir yılan görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada siyah büyük bir yılan gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler istediği veya neler olup bittiği konusunda kafanız karışmış olabilir.

Rüyada siyah büyük bir yılan görmek kötü işlere girmeyeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işarettir.

Rüyada siyah ve büyük yılan görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, bol muhabbette kalacağına rivayet eder.

Rüyada büyük siyah yılan görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah büyük yılan görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada büyük siyah bir yılan görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük siyah yılan öldürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına inanılır.

Rüyada çok büyük siyah yılan görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments