Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük ve büyük fare görmek

Rüyada küçük ve büyük fare görmek

Rüyada küçük ve büyük fare görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada küçük ve büyük fare gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi değişiklikler yapmanıza neden olacak konuşmalara yönlendirebilir.

Rüyada küçük ve büyük fare görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, çok rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük fare görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, içine düşen fesada yeniliceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz küçük fare görmek hayatının afiyette geçeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Rüyada siyah küçük fare görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada küçük beyaz fare görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, güzel günler için çalışılacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada küçük küçük fare görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü küçük fare görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada küçük fare kovalamak sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments