Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde beklemek

Rüyada evde beklemek

Rüyada evde beklemek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, haksızlığa uğranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde beklemek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla ilgili üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada evde beklemek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalettir.

Rüyada ameliyat olmak için beklemek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, koyu muhabbette kalacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulur.

Rüyada hastane önünde beklemek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini beklemek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını beklemek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz vakti beklemek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments