Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde avukat görmek

Rüyada evde avukat görmek

Rüyada evde avukat görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, imkânlarını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde avukat gördüyseniz:

  • İşyerinizde arkadaşlarınıza karşı biraz ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada evde avukat görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada avukatla evlenmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada avukat olmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalet eder.

Rüyada hakim ve avukat görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada avukat aramak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, masa başı bir işe girileceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada birinin avukat olduğunu görmek çirkin sözler işitileceğine, başarının düşeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret eder.

Rüyada avukat bürosu görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada avukatla telefonda konuşmak güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments