Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin avukat olduğunu görmek

Rüyada birinin avukat olduğunu görmek

Rüyada birinin avukat olduğunu görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada birinin avukat olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konulara kanalize olmayı kendi rızanızla kabullendiyseniz, şikayet etmemeniz gerekiyor.

Rüyada tanıdık avukat görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada avukatla evlenmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boşanma avukatı görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada avukat arkadaşını görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, oğlu evli ise boşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cübbeli avukat görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin avukat olduğunu görmek paraya ve mala kavuşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avukat cübbesi giymek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Rüyada erkek avukat görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments