Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avukat bürosu görmek

Rüyada avukat bürosu görmek

Rüyada avukat bürosu görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avukat bürosu gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıtı görmeniz olasıdır.

Rüyada avukat bürosu görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada büro temizlemek maddi olanakların kötüleşeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeni büro görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına yorulur.

Rüyada muhasebe bürosu görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada büro görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada büro açmak yalan söylemeyeceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına yorulur.

Rüyada büroda çalışmak akrabayla araya mesafe konulacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada büro masası görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments