Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avukatla evlenmek

Rüyada avukatla evlenmek

Rüyada avukatla evlenmek hakkını yedirtmeyeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sorunlarından arınacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, işlerinin rast gideceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya işarettir.

Rüyada avukatla evlenmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her alandaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada avukatla evlenmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, onlara hayrının dokunacağına delalettir.

Rüyada avukat arkadaşını görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, karlı işler alacağına delalettir.

Rüyada avukat aramak rakiplerini geride bırakacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini avukat olarak görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine yorulur.

Rüyada kadın avukat görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, daha çok çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin avukat olduğunu görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada avukat olmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kendi avukatını görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments