Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avukatla telefonda konuşmak

Rüyada avukatla telefonda konuşmak

Rüyada avukatla telefonda konuşmak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada avukatla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Çok fazla güven, duygusal, maddi ya da fiziksel problemlere neden olabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada avukatla telefonda konuşmak sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına inanılır.

Rüyada avukatla konuşmak beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evde avukat görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, ona mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü avukat görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avukata gitmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada avukat olmak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kendine döneceğine yorulur.

Rüyada avukat aramak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, servet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada avukatla evlenmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments