Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evcil fare görmek

Rüyada evcil fare görmek

Rüyada evcil fare görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, isteklerine kavuşacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evcil fare gördüyseniz:

  • Genel anlamda çok çalışmanız gereken bir aya giriş yapıyorsunuz.

Rüyada evcil beyaz fare görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada evcil fare görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada evcil yavru köpek görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evcil kediler görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sağlık ve hayır getireceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evcil timsah görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evcil tavşan görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evcil ayı görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada evcil güvercin görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, bereketli işler yapılacağına, hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments