Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evcil muhabbet kuşu görmek

Rüyada evcil muhabbet kuşu görmek

Rüyada evcil muhabbet kuşu görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, böyle işlere kalkışacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evcil muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya komşularınızla ilgili sevindirici haberler alabilir ya da onlar kanalıyla şanslar elde edebilirsiniz.

Rüyada evcil muhabbet kuşu görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada evcil kuşlar görmek sabit geliri olacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada evcil hayvan görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine yorulur.

Rüyada evcil köpekler görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz evcil kurt görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada evcil kaz görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada evcil hayvanının öldüğünü görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, işini büyüteceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evcil beyaz fare görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments