Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evcil aslan görmek

Rüyada evcil aslan görmek

Rüyada evcil aslan görmek dişe diş savaşacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada evcil aslan gördüyseniz:

  • Aynı şekilde, yeteneklerine veya gelir durumuna güvenerek hareket ettiğiniz bir arkadaşınız sizi yanıltabilir, dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada evcil aslan görmek işlerinin gerileyeceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret eder.

Rüyada aslan evcilleştirmek zenginliğini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz evcil köpek görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evcil köpek almak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evcil hayvan görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına işaret eder.

Rüyada evcil hayvan beslemek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada evcil köpekler görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına inanılır.

Rüyada evcil tavşan görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments