Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşana niyet çektirmek

Rüyada tavşana niyet çektirmek

Rüyada tavşana niyet çektirmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tavşana niyet çektirmek gördüyseniz:

  • Kısa veya uzun seyahatler ya da yapılacak ziyaretler yeni başlangıçlara da olanak sağlayabilir.

Rüyada tavşana niyet çektirmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada namaz kılmaya niyet etmek desteksiz kalacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada niyetini görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada niyete yatmak problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına yorulur.

Rüyada umreye niyetlenmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada oruça niyetlenmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada cuma namazına niyet etmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada hacca gitmeye niyetlenmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments