Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz almak temizlik yapmak

Rüyada toz almak temizlik yapmak

Rüyada toz almak temizlik yapmak hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toz almak temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler veya ilham verici gelişmeler alışılmadık işlere dönüşebilir.

Rüyada toz almak temizlik yapmak sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli temizlik yapmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mutfakta temizlik yapmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada temiz suyla banyo yapmak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada süpürgeyle temizlik yapmak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, maddi anlamda rahatlamaya, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine inanılır.

Rüyada köpüklü temizlik yapmak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada eve temizlik yapmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş biriyle temizlik yapmak birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments