Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev telefon görmek

Rüyada ev telefon görmek

Rüyada ev telefon görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, yakında hedefine ulaşacağına, ekmeğin kesileceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine işarettir.

Rüyada ev telefon gördüyseniz:

  • Yersiz endişelerden kurtulmanızda fayda var.

Rüyada telefonda evlenme teklifi almak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada ev telefon görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada ev telefonu görmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, planlarının bozulacağına delalettir.

Rüyada eve telefon bağlatmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz ev telefonu görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, gururlandıracak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon hırsızlığı görmek maddi gücünü yitireceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments