Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda evlenme teklifi almak

Rüyada telefonda evlenme teklifi almak

Rüyada telefonda evlenme teklifi almak isteklerinize kavuşacağınıza, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada telefonda evlenme teklifi almak gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.Eğer aşırılığa kaçarsanız sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada telefonda evlenme teklifi almak rızkın genişleyeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, tecrübe kazandıracağına delalettir.

Rüyada telefonla iş teklifi almak malının, parasının ve makamının artacağına, kısmetinin hep açık olacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine işaret eder.

Rüyada telefonda iş teklifi almak sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine evlenme teklifi etmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı bir erkekten evlenme teklifi almak hatalarını fark edeceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden evlenme teklifi almak şansın kapanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüzükle evlenme teklifi almak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı birinden evlenme teklifi almak sıkıntılarını aşacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments