Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon hırsızlığı görmek

Rüyada telefon hırsızlığı görmek

Rüyada telefon hırsızlığı görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kısmetin ve şansın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon hırsızlığı gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz istediğinizden farklı bir konuda görev alabilir ya da başka bir işyerinden olumlu sonuç alabilirsiniz.

Rüyada telefon hırsızı görmek sağlığının geri geleceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada telefon hırsızlığı yapmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına delalet eder.

Rüyada telefon hırsızlığı görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada çalmak hırsızlık yapmak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Rüyada hırsızı yakalamak baht açıklığına ve şansın döneceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin hırsızlık yaptığını görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine delalet eder.

Rüyada kendini hırsızlık yaptığını görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada başkasının hırsızlık yaptığını görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments