Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi gömmek

Rüyada anneyi gömmek

Rüyada anneyi gömmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi gömmek gördüyseniz:

  • Gayrimenkul başlıklı konularla uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada anneyi gömmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine tabir olunur.

Rüyada annesini mezara gömmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine delalet eder.

Rüyada anneyi mezara gömmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Rüyada anneni gömmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Rüyada mezara gömmek ekmeğinin verimli olacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yaşayan birini gömmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulur.

Rüyada bir şeyi gömmek işlerin büyüyeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölü kuşu gömmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, hayatının iyileşeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments