Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneni gömmek

Rüyada anneni gömmek

Rüyada anneni gömmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada anneni gömmek gördüyseniz:

  • Ailesel konuları ele alırken açık fikirli olmalısınız.

Rüyada anneyi mezara gömmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Rüyada anneyi gömmek kısa süreli hastalık yaşamasına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneni gömmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada annesini mezara gömmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, terfi edeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalettir.

Rüyada diş gömmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada diri diri birini gömmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına işarettir.

Rüyada toprağa yumurta gömmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, spor yapmaya başlanılacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulur.

Rüyada toprağa et gömmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments