Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su silmek

Rüyada su silmek

Rüyada su silmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada su silmek gördüyseniz:

  • Kafanızda maddi gelir artışı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Rüyada su silmek ticaretinin açılacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada dökülen suyu silmek verilen sözlerin tutulamayacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yerdeki suyu silmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulur.

Rüyada ellerini silmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının burnunu silmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına yorulur.

Rüyada tuvaleti silmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, hayır getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada kara tahtayı silmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına inanılır.

Rüyada çocuğun burnunu silmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments