Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev satıp ev almak

Rüyada ev satıp ev almak

Rüyada ev satıp ev almak sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev satıp ev almak gördüyseniz:

  • Uyarıcı sinyallere kulak vermekte fayda var.

Rüyada deniz manzaralı ev satın almak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada ev satılmasını görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, güzel günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek geri planda kalacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret eder.

Rüyada satın almak için ev aramak rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada satılan ev görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalet eder.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, maddi kriz yaşanacağına, ticaretinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments