Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satılan ev görmek

Rüyada satılan ev görmek

Rüyada satılan ev görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kazancın arttırılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, daha fazla yakınlaşacağına işaret eder.

Rüyada satılan ev gördüyseniz:

  • Dikkatle ele almakta fayda var.

Rüyada eski ev satın almak yeni ilişkiler kurulacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuzlu ev satın almak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, insanlardan uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada ev satın almayı istemek çok büyük başarı kazanacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada tarihi ev satın almak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada yeni ev satın almak üzgün ve karamsar olacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine delalettir.

Rüyada güzel ev satın almak maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine işaret eder.

Rüyada ev satın alıp taşınmak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada ev satın almayı düşünmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments