Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev satılmasını görmek

Rüyada ev satılmasını görmek

Rüyada ev satılmasını görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, kazancının yerine gelmesine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, saadetinin yükseleceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına inanılır.

Rüyada ev satılmasını gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinde bazı terslikler gelişebilir.

Rüyada bahçeli ev satın almak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, kötü sözler duyacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yazlık ev satın almak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına delalet eder.

Rüyada büyük bir ev satın almak hayallerinin de yarım kalacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel ev satın almak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada müstakil ev satın almak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada satın ev almak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine rivayet eder.

Rüyada ev satın almak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments