Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev satıldığını görmek

Rüyada ev satıldığını görmek

Rüyada ev satıldığını görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev satıldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bilinçli tercihler yapabilir, ideallerinizi geleceğe dönük şekilde biçimlendirebilirsiniz.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada ev eşyalarının satıldığını görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir ev satın almak çalışmalarının karşılığını alacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, iş için gurbete gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada güzel bir ev satın almak zarar gören insanlara yardım edeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada ev satın aldığını görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada satılan evi geri almak kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına işaret eder.

Rüyada büyük ev satın almak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments