Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satılan evi geri almak

Rüyada satılan evi geri almak

Rüyada satılan evi geri almak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada satılan evi geri almak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle bir yola çıkabilirsiniz.

Rüyada satılan evi geri almak Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet eder.

Rüyada satılan malı geri almak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada satılan arabayı geri almak söylediklerinin çıkacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada eski eve geri taşınmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve geri gelmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski oturduğu eve geri taşınmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada taşındığın eve geri taşınmak sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işaret eder.

Rüyada ev satın almaya çalışmak çok büyük kısmetler kazanacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments