Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev eşyalarının satıldığını görmek

Rüyada ev eşyalarının satıldığını görmek

Rüyada ev eşyalarının satıldığını görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev eşyalarının satıldığını gördüyseniz:

  • Yarınki tutulma sonrası parasal konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada ev eşyası satın almak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ev eşyalarının satıldığını görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz eşya satın almak başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, sorunsuz geçeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet eder.

Rüyada yeni eşyalar satın almak nimet ve berekete ereceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mutfak eşyası satın almak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işarettir.

Rüyada eşyalarının satıldığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine inanılır.

Rüyada eşya satın almak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret eder.

Rüyada cam eşya satın almak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, düşmanından uzak olacağına, insanlardan takdir toplayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments