Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir ev satın almak

Rüyada büyük bir ev satın almak

Rüyada büyük bir ev satın almak sahip olunan gücün kaybedileceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, kötü yollara gireceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, bahtının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir ev satın almak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili onarım, yenileme, süsleme gibi şeyler için harcama yapmanız da gerekebilir.

Rüyada büyük bir ev satın almak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük ev satın almak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük yumurta satın almak umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada büyük balık satın almak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ev satın almak zenginliğini kaybedeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya delalet eder.

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, zenginliğe tabir olunur.

Rüyada bir ev satın almak tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada müstakil ev satın almak maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments