Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev sallandığını görmek

Rüyada ev sallandığını görmek

Rüyada ev sallandığını görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine yorulur.

Rüyada ev sallandığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren projelerinizi veya çocuklarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda olumlu veya ani gelişmeler var.

Rüyada depremde evlerin sallandığını görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada sallanan ev görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine delalettir.

Rüyada evlerin sallandığını görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, emeklerinin heba olacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate alamet eder.

Rüyada ev sallandığını görmek verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, imkân sahibi olacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beşiğin sallandığını görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada el sallandığını görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına tabir olunur.

Rüyada yatakta sallanmak çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz sal görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments