Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sallanan ev görmek

Rüyada sallanan ev görmek

Rüyada sallanan ev görmek ortağından ayrılacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sallanan ev gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Rüyada evlerin sallandığını görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Rüyada ev sallandığını görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, dünya malının çoğalacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine yorulur.

Rüyada sallanan ev görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremde evlerin sallandığını görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına delalet eder.

Rüyada salli barik okumak seçkin bir eleman haline geleceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerin sallanması görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişimin sallandığını görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörde sallanmak sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments