Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta sallanmak

Rüyada yatakta sallanmak

Rüyada yatakta sallanmak başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yatakta sallanmak gördüyseniz:

  • İstekleriniz veya hissettikleriniz konusunda dürüst olmamanız duygusal tepkilere neden olabilir.

Rüyada yatağın sallandığını görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada yatakta sallanmak atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişleri sallanmak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işarettir.

Rüyada minarenin sallandığını görmek işe zorla gidip geleceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işaret eder.

Rüyada birinin salıncakta sallandığını görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada merdivende sallanmak bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada salli okumak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine inanılır.

Rüyada uçurumda sallanmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, geçim derdi çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments