Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev kapısını kilitlemek

Rüyada ev kapısını kilitlemek

Rüyada ev kapısını kilitlemek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, ön plana çıkacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada ev kapısını kilitlemek gördüyseniz:

  • Tartışma peşinde koşan kişilerden uzak durun.

Rüyada ev kapısını kilitlemek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına delalettir.

Rüyada ev kapısı kilitlemek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına yorulur.

Rüyada evin kapısını kilitlemek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıları kilitlediğini görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulur.

Rüyada anahtarla kapı kilitlemek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyeri kapısını kilitlemek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapıları kilitlemek maceralara atılacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işarettir.

Rüyada evin kapılarını kilitlemek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments