Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyeri kapısını kilitlemek

Rüyada işyeri kapısını kilitlemek

Rüyada işyeri kapısını kilitlemek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyeri kapısını kilitlemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeyler önermekten korkmayın.

Rüyada işyeri kapısını kilitlemek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalettir.

Rüyada kapıyı kapatıp kilitlemek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilitlemek ve açmak durumun değişmesine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına delalet eder.

Rüyada demir kapı kilitlemek maddi yükümlülüklerinin artacağına, kişinin kazancının artacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada odanın kapısını kilitlemek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkup kapı kilitlemek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıları kilitlemek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kapıyı içerden kilitlemek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments