Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıları kilitlemek

Rüyada kapıları kilitlemek

Rüyada kapıları kilitlemek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, zamanının boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada kapıları kilitlemek gördüyseniz:

  • Belli fırsatları değerlendirebilmek için organize olmanız gerekiyor.

Rüyada dükkan kapısını kilitlemek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin kapısını kilitlemek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına işaret eder.

Rüyada anahtarla kapı kilitlediğini görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kapıyı kapatıp kilitlemek yapılan planların alt üst olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kapı kilitlemek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıları kilitlediğini görmek darda kalacağına, keyifli olacağına, doğru haber almaya rivayet eder.

Rüyada üstüne kapı kilitlemek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalettir.

Rüyada ev kapısı kilitlemek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments