Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev içinde su görmek

Rüyada ev içinde su görmek

Rüyada ev içinde su görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, güç ve kudret kazanacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada ev içinde su gördüyseniz:

  • Tüm alanlarda yüksek devirde çalışmaya başlamış olabilirsiniz.

Rüyada suyun içinde ev görmek bol kazançlı günler geçireceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına inanılır.

Rüyada evi su içinde görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev içinde su görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada su içinde ev görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde nar görmek muradın gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, hile ile mal elde etmeye tabir olunur.

Rüyada suyun içinde örümcek görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde ata binmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada temiz su içinde kendini görmek aile içinde husumet gelişeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, işlerin rast gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments