Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi su içinde görmek

Rüyada evi su içinde görmek

Rüyada evi su içinde görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, kazancın çoğalacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi su içinde gördüyseniz:

  • Grup aktivitelerine veya bazı organizasyonlara katılmanız imajınızı güçlendirebilir veya ününüzü arttırabilir.

Rüyada ev içinde su görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Rüyada evi su içinde görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, insanları hak yoluna çağıracağına işaret etmektedir.

Rüyada su içinde ev görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde ev görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına delalet eder.

Rüyada ayakların suyun içinde görmek parasının her zaman bereketli olacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde kara yılan görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kazançlı çıkacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde beyaz yılan görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada su içinde büyük yılan görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments