Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde ev görmek

Rüyada suyun içinde ev görmek

Rüyada suyun içinde ev görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çok büyük borçlar alacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde ev gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmeden bazı tezler geliştirmek doğru olmayabilir.

Rüyada su içinde ev görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada evi su içinde görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işarettir.

Rüyada ev içinde su görmek dertlerin sona ereceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde ev görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işarettir.

Rüyada suyun içinde bardak görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde küçük balık görmek insanların hayır dualarını alacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde yatak görmek rahatlayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde kurtçuk görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments