Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde ev görmek

Rüyada su içinde ev görmek

Rüyada su içinde ev görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içinde ev gördüyseniz:

  • Dış faktörler nedeniyle seçimleriniz diğerleri tarafından kabul görmeyebilir.

Rüyada evi su içinde görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde ev görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ev içinde su görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada su içinde ev görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde yılan balığı görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde uçmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada su içinde oturmak çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada suyun içinde çiçek görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments