Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın içinde ev görmek

Rüyada mezarlığın içinde ev görmek

Rüyada mezarlığın içinde ev görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlığın içinde ev gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilirler.

Rüyada mezarlık içinde ev görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev içinde mezar görmek yoksulluğa, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, yapılan planların alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığın içinde ev görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini mezar içinde görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada mezarın içinde su görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar içinde namaz kılmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalettir.

Rüyada mezar içinde su görmek darlık içine düşeceğine, kırılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına tabir olunur.

Rüyada çiçekler içinde mezar görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments