Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev dolusu su görmek

Rüyada ev dolusu su görmek

Rüyada ev dolusu su görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev dolusu su gördüyseniz:

  • Size karşı gelecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada ev dolusu su görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuz dolusu su görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağız dolusu su kusmak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada küvet dolusu su görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, endişelerini silip atacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına inanılır.

Rüyada bardak dolusu su görmek kişinin rahat edeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada oda dolusu su görmek yokluk çekeceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardak dolusu su içmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir oda dolusu su görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, eski enerjisini bulacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments