Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir oda dolusu su görmek

Rüyada bir oda dolusu su görmek

Rüyada bir oda dolusu su görmek bir yere taşınmaya, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işarettir.

Rüyada bir oda dolusu su gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, yardım edebilir ya da belli anlaşmalara sıcak bakabilirsiniz.

Rüyada bir oda dolusu su görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada oda dolusu su görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, ticaretin önünün açılacağına delalet eder.

Rüyada oda dolusu buğday görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bir oda dolusu böcek görmek az da olsa feraha çıkılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine delalet eder.

Rüyada oda dolusu kedi görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada oda dolusu erzak görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Rüyada bir oda dolusu buğday görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, işinden geri kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada oda dolusu çiçek görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments