Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız dolusu su kusmak

Rüyada ağız dolusu su kusmak

Rüyada ağız dolusu su kusmak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, mutlu bir insan olunacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu su kusmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizin farkına varmalı veya doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada ağız dolusu su kusmak hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına işaret etmektedir.

Rüyada ağız dolusu kan kusmak kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, rakiplerini geride bırakacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu beyaz kusmak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağız dolusu kusmak başa iş açacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağız dolusu tükürmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine inanılır.

Rüyada ağız dolusu kustuğunu görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Rüyada ağız dolusu sakız çiğnemek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments