Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak dolusu su görmek

Rüyada bardak dolusu su görmek

Rüyada bardak dolusu su görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardak dolusu su gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli gelişmeler olabilir.

Rüyada bardak dolusu su içmek hatalı yollara sapılacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ticarette zarar edeceğine delalettir.

Rüyada bardak dolusu su görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardak dolusu süt görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada küvet dolusu su görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ev dolusu su görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oda dolusu su görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada havuz dolusu su görmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, başarısızlıklara düşeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına tabir olunur.

Rüyada leğen dolusu su görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments