Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurda dolaşmak

Rüyada çamurda dolaşmak

Rüyada çamurda dolaşmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurda dolaşmak gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada çamurda dolaşmak verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada elele dolaşmak hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık dolaşmak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına inanılır.

Rüyada gölde kayıkla dolaşmak geçim sıkıntısına düşüleceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine inanılır.

Rüyada tekneyle dolaşmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada camide dolaşmak adımların çok iyi bir yol açacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada başbakanla dolaşmak aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, küs arkadaşların barışacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına delalet eder.

Rüyada atletle dolaşmak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments