Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev avlusu görmek

Rüyada ev avlusu görmek

Rüyada ev avlusu görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, sevdiklerini de koruyacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına tabir olunur.

Rüyada ev avlusu gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemelisiniz zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor.

Rüyada ev avlusu görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş avlulu ev görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, namaz kılacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusunda oturmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada cami avlusunda cenaze görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Rüyada cami avlusundan su içmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, haksızlığa uğrayacağına alamet eder.

Rüyada cami avlusunda yatmak üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avluyu süpürmek zararının büyük olacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments