Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avlusunda oturmak

Rüyada cami avlusunda oturmak

Rüyada cami avlusunda oturmak el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusunda oturmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz sözler yapılan veya yapılacak olan anlaşmaları ya da bağlılık yeminlerini güçlendirebilir.

Rüyada cami avlusunda oturmak inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada cami avlusunda abdest almak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına inanılır.

Rüyada cami avlusunda su görmek kazançlı bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine yorulur.

Rüyada caminin avlusunu görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami avlusu temizlemek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini cami avlusunda görmek zararlarını telafi edeceğine, kısmetlerinden olacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine alamet eder.

Rüyada caminin avlusunda görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami avlusu süpürmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments