Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avluyu süpürmek

Rüyada avluyu süpürmek

Rüyada avluyu süpürmek yeni bir ortama gireceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, kar elde edileceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada avluyu süpürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada evin avlusunu süpürmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada avluyu süpürmek mal kayıpları da yaşayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami avlusu süpürmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına alamet eder.

Rüyada cami avlusunu süpürmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına alamet eder.

Rüyada cami avlusunda olmak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük avlu görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalettir.

Rüyada cami avlusunda abdest almak etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabenin avlusunu görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments