Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avlusunda yatmak

Rüyada cami avlusunda yatmak

Rüyada cami avlusunda yatmak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada cami avlusunda yatmak gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi beğenmeyen ya da eleştiren kişilere ise sabırla yaklaşmalısınız.

Rüyada cami avlusunda yatmak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda dua etmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada caminin avlusunda namaz kılmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami avlusundan geçmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada cami avlusunu süpürmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada cami avlusunda görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına inanılır.

Rüyada cami avlusundan su içmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kendini cami avlusunda görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments