Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi cüce görmek

Rüyada anneyi cüce görmek

Rüyada anneyi cüce görmek ileri gideceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, gönül gözünün açılacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, zorlukların günden güne artacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına işaret eder.

Rüyada anneyi cüce gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bir kişinin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada anneyi cüce görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada cüce dövmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Rüyada birini cüce olarak görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü cüce görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada bir insanı cüce görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayı cüce görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına delalettir.

Rüyada kızını cüce görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakallı cüce görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, hayatının düzene gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments