Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini cüce olarak görmek

Rüyada birini cüce olarak görmek

Rüyada birini cüce olarak görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada birini cüce olarak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için harakete geçin.

Rüyada arkadaşını cüce görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine yorulur.

Rüyada kendini cüce görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına inanılır.

Rüyada birinin cüce olduğunu görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile cüce görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada cüce cin görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakallı cüce görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada kadın cüce görmek toparlanacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını cüce görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, manevi mutluluğu tadacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments