Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü cüce görmek

Rüyada ölüyü cüce görmek

Rüyada ölüyü cüce görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada ölüyü cüce gördüyseniz:

  • Canınız biraz sıkılabilir.

Rüyada ölüyü cüce görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına rivayet eder.

Rüyada cüce bebek görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, yeni bir hayat kurulacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada yedi cüceleri görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada cüce öldürmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayı cüce görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına alamet eder.

Rüyada cüce kadın görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını cüce görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi cüce görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments