Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüce dövmek

Rüyada cüce dövmek

Rüyada cüce dövmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Rüyada cüce dövmek gördüyseniz:

  • Unutmayın pratik yanınızı öne çıkarırsanız, pek çok şeyi kolaylıkla halledebilirsiniz.

Rüyada cüce dövmek eğlenceli günler geçireceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığını cüce görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalettir.

Rüyada yaşlı cüce görmek helal rızka kavuşacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, sevilen birinin geleceğine delalettir.

Rüyada cüce cin görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına yorulur.

Rüyada erkek cüce görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Rüyada cüceden kaçmak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kızını cüce görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın cüce görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments